QUE SÍ, VIDA! Prevenció del VIH/sida - ITS i la negociació afectiva - sexual

QUE SÍ, VIDA! és una activitat de teatre/fòrum on es treballa la prevenció de les Infeccions de Transmissió Sexual i el VIH/sida, incidint particularment en la negociació afectiva – sexual.
Activitat interactiva que consta de dues parts que es complementen:

- Una primera part on es representa l’obra de teatre que introdueix i apropa la problemàtica de les ITS i el VIH/sida, creant interrogants en el públic i convidant-lo a reflexionar sobre el tema.

En la representació es mostra el procés del VIH quan s’introdueix en el cos humà i es replica; després els personatges VIH transformen l’escena en el concurs de televisió de moda “Gaudeix el sexe segur” on es plantegen preguntes sobre la sexualitat, el VIH/sida i la seva prevenció.

- Una segona part on s’obre el debat teatral on els/les joves són convidats a participar de forma activa per resoldre una situació conflictiva on es treballa la negociació afectiva – sexual.

El debat es planteja entorn a la representació d’una situació conflictiva on dos joves desitgen estar junts i tot va bé però un d’ells no vol prendre precaucions i es crea un conflicte, suscitant interrogants… Els actors interactuen amb els joves per representar les possibles solucions.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 30/10/23
Fitxa tècnica
PROF-FAM
ESO1C
ESO2C
BTX
CF
Tipus d'activitat
Recurs Online, Teatre
Àrea de coneixement
Educació Emocional, Teatre, Salut i prevenció de conductes de risc
Temàtica
ODS
Entre 1 i 2h
De pagament
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes
Català