Programes en línia per crear infografies extraordinàries i molt més

Diferents webs gratuïtes per crear infografies dinàmiques, espectaculars i personalitzades en pocs minuts.
Proposem 5 pàgines gratuïtes on poder dissenyar tot el que us proposeu sense haver d'instal·lar complicats programes de disseny o maquetació:

Infogram: Crea infografies personalitzades en menys de 10 minuts gràcies a les seves plantilles de gràfics, mapes, icones i imatges. No requereix descàrrega i permet la col·laboració en equip.

Canva: Crea el que et proposis gràcies a Canva! Et permet crear qualsevol projecte de forma intuïtiva i fàcil, ja que fusiona funcions de programes de disseny amb la simplicitat de l'ús de l'ofimàtica. Pots treballar en equip i editar els projectes conjuntament. I disposa d'una galeria infinita de plantilles predissenyades de totes les temàtiques. Els professors tenen accés permanent gratuït a la versió Edu, que permet utilitzar sense límit el seu banc d'imatges, icones i elements.

Easel.ly: És una altra opció en línia per dissenyar i crear infografies o presentacions per utilitzar a les aules. Permet crear dissenys de gran qualitat per a fer murals, infografies i resums de forma molt visual. Un dels avantatges que té és que no fa falta estar registrat per utilitzar-lo, però aleshores no ens permet ni guardar ni compartir la feina.

Piktochart: Un altra eina digital per crear infografies de forma ràpida i senzilla i compartir-les a l'aula.

Genial.ly: Una gran eina per crear infografies o recursos digitals. Permet crear contingut interactiu, complet i amb opcions personalitzades per docents.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 07/03/23
Fitxa tècnica
PROF-FAM
Tipus d'activitat
Recurs Online
Àrea de coneixement
Formació professorat
Temàtica
ODS
Gratuïta
Idiomes