Programa amb Scratch

Amb Scratch pots programar les teves pròpies històries, jocs i animacions i compartir les teves creacions amb altres a la comunitat en línia.
Scratch és un llenguatge de programació i una comunitat online on els nens i nenes poden programar i compartir les seves produccions multimèdia com històries, jocs i animacions amb gent d'arreu del món. Mentre creen amb Scratch, aprenen a pensar de manera creativa, a treballar en grup i a pensar de forma sistemàtica. Scratch està dissenyat i mantingut pel Lifelong Kindergarten group del MIT Media Lab.

Requereix saber llegir i escriure encara que sigui de forma bàsica. Scratch és un llenguatge divertit i molt atractiu. Es pot anar fent prova i error arrossegant els blocs de colors i veient el resultat immediat. Es poden crear tota mena de jocs i invents a partir d’aquest sistema. Scratch dóna ales a la creativitat!

La versió 2 es pot fer servir en tot tipus de dispositius i existeix una versió de navegador i també una altra que es pot instal·lar a l’ordinador per treballar sense connexió, malgrat que aconsellem treballar en línia, per poder compartir i accedir a totes les creacions que estan compartides a la comunitat.

- Scratch per a Windows
- Scratch per a Android
- Scratch per a MacOS

Scratch és un projecte GRATUÏT del Lifelong Kingergaten Group del MIT Media Lab.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 07/03/23
Fitxa tècnica
8-9
10-11
12-15
16
Tipus d'activitat
Recurs online
ODS
Gratuïta
Idiomes
Anglès, Català, Castellà