Préstec virtual de llibres

Servei del Sistema de Lectura Pública de Catalunya que fa possible el préstec de continguts digitals a tots els usuaris amb carnet de les biblioteques públiques catalanes.

Què és la plataforma de Biblioteques Públiques de Catalunya?


Biblioteques Públiques de Catalunya és un servei del Sistema de Lectura Pública de Catalunya que fa possible el préstec de continguts digitals a tots els usuaris amb carnet de les biblioteques públiques catalanes. Es pot accedir a aquests continguts a través de diferents dispositius: ordinadors personals, lectors de llibres electrònics, tauletes o telèfons intel·ligents.

Biblioteques Públiques de Catalunya ofereix als ciutadans una col·lecció de novetats editorials de diverses temàtiques:
- Obres de ficció per a públic adult i per a públic infantil i juvenil, que inclouen còmic, narrativa, poesia i teatre.
- Obres de no-ficció per a públic adult i per a públic infantil i juvenil, que inclouen obres de ciències socials, desenvolupament personal, esports, informàtica, viatges, etc..

Pot fer ús de Biblioteques Públiques de Catalunya qualsevol persona que disposi del carnet d'usuari de les biblioteques del Sistema de Lectura Pública de Catalunya. Per obtenir el carnet, el pots demanar directament a qualsevol biblioteca o de manera immediata a partir d’aquest formulari

A la teva biblioteca pública t'informaran de com cal que facis la sol·licitud i de les condicions d'ús del carnet. Per poder accedir a eBiblio, la teva adreça electrònica ha de figurar obligatòriament entre les dades que s'incloguin en la sol·licitud.
Per accedir al servei cal que t'identifiquis amb el número de carnet d'usuari i la contrasenya o PIN.

El servei l'ha promogut el Ministeri de Cultura i Esport amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Barcelona.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 07/03/23
Fitxa tècnica
6-7
8-9
10-11
12-15
16
FAMILIA
Tipus d'activitat
Recurs online
ODS
Gratuïta
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes
Anglès, Català, Castellà