Premis Treballs de Recerca - Premis Generals

PREMIS GENERALS:

- Premis ACCID, al millor TR en Comptabilitat i Direcció en Educació Secundària.
Per al reconeixement de tasques realitzades a Catalunya en l’àmbit de la informació financera per professionals, acadèmics i entitats públiques o empreses privades.

- Premi APALC (Associació de Professorat d'Alemany de Catalunya) al millor treball de recerca.
Els treballs hauran de tractar un tema relacionat amb els països de parla alemanya o bé haver estat redactats total o parcialment en alemany.

- Premi ICEA als Treballs de Recerca de Batxillerat
Amb la intenció de despertar l’interès dels estudiants de batxillerat pels temes relacionades amb l’agricultura, la ramaderia, l'agroindústria, la silvicultura, la jardineria i el món rural català, la Institució Catalana d’Estudis Agraris (ICEA) convoca el Premi ICEA per a treballs de recerca.

- Premis Recerca Jove (CIRIT)
Premis Recerca Jove (nous premis CIRIT) per fomentar l'esperit científic del jovent: Premis adreçats a promoure treballs de recerca, experimentals o teòrics, en qualsevol matèria, tant científica com humanística, en els nivells d'ensenyament secundari (ESO i BTX). Inclouen el premi Reginó per reconèixer el millor treball de recerca en relació amb les dones i les seves aportacions a la societat i també el centre d'educació secundària que hagi destacat per haver impulsat l'interès en aquesta temàtica. Els treballs seleccionats es publiquen en un CD o recull. Organitza: Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca.

- Premis Argó UAB
La Universitat Autònoma de Barcelona convoca els Premis UAB a Treballs de Recerca de Batxillerat, de qualsevol tema, amb la finalitat de reconèixer l'esforç dels estudiants i d'incrementar els vincles i les connexions amb l'ensenyament secundari.

- Premis Exporecerca Jove
Magma Associació per promoure la recerca jove organitza l'Exporecerca Jove, una fira de treballs de recerca adreçada als joves de 12 a 30 anys amb premis als millors treballs.

- Premis Universitat de Vic
Premis Universitat de Vic per a treballs de recerca d'alumnat de batxillerat, amb modalitats segons els àmbits. Hi poden optar alumnes d'Andorra, Balears i la majoria de comarques catalanes.

- Premis Ramon Llull
La Universitat Ramon Llull convoca premis per a treballs de recerca de qualsevol modalitat del batxillerat.

- Premis CRACS Universitat de Girona
La Universitat de Girona convoca els premis CRAC dins el Congrés de Recerca d'Alumnes de Centres de Secundària, per a alumnes de 2n de Batxillerat i treballs en diferents àrees de coneixement.

- Premi Consell Social URV
La universitat Rovira i Virgila convoca aquest premi per a treballs de recerca de batxillerat i treballs de síntesi de cicles formatius de grau superior.

- Premis UPF als millors treballs de recerca de batxillerat
La universitat Pompeu Fabra convoca aquests premis per a treballs de recerca de batxillerat adscrits a les diferents Facultats i escoles de la UPF.

- XX Concurs Treball de recerca Josep Maria Jarque sobre la Persona amb la Síndrome de Down
Aquest concurs està adreçat a tots els alumnes de Catalunya que tractin aquest tema al treball de recerca de segon de Batxillerat.

- Premis Universitat de Lleida
Premis de Treball de Recerca organitzats per la Universitat de Lleida i adreçat a alumnes de 2n batxillerat i 2n CFGS.

- Premi ESCI-UPF al millor treball de recerca en activitat internacional
L’Escola Superior de Comerç Internacional atorga aquest premi a estudiants de batxillerat de tot Catalunya.* Més Premis als Treballs de Recerca
Premis als treballs de Recerca de caràcter general.
Última actualització: 20/10/21
Fitxa tècnica
BTX
CF
Tipus d'activitat
Concursos i premis
Àrea de coneixement
Llengua i comunicació, Matemàtiques, Recerca
ODS
Gratuïta
Idiomes
Castellà, Català, Anglès
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't