Premis treballs de Recerca - àmbit territorial Concret

Premis als treballs de Recerca de territoris concrets i diferents temàtiques
PREMIS D’ÀMBITS TERRITORIALS CONCRETS:

- Premis Universitat de Lleida
Premis de Treball de Recerca organitzats per la Universitat de Lleida i adreçat a alumnes de BTX i CFGS.

- Premis Universitat de Girona
El Consell Social de la Universitat de Girona (UdG), amb la col·laboració de la demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC), del Patronat Politècnica i de la Càtedra de Processos Industrials Sostenibles, convoca la 21a edició dels Premis a Treballs de Recerca d’Estudiants de Batxillerat, amb l’objectiu de promoure la recerca entre els estudiants d'aquest nivell educatiu en totes les àrees de coneixement.
Igualment, amb el patrocini de dos centres adscrits a la UdG, s'inclouen en la convocatòria un premi d'arts visuals i escèniques, amb la col·laboració de l'Escola Universitària ERAM, i un altre de salut i esport, amb la col·laboració de l'Escola Universitària de la Salut i l'Esport (EUSES).
Aquests premis pretenen acostar els estudiants de batxillerat a l'ensenyament superior, en un àmbit de proximitat i col·laboració entre els centres de secundària i la Universitat de Girona.

- Premi Montserrat Miró i Marimon - Vallès
Aquest premi de caràcter anual, és convocat de manera conjunta per la Fundació Bosch i Cardellach, l'Ajuntament de Sabadell i el Centre de Recursos Pedagògics Vallès Occidental 1 (Sabadell), amb l'objectiu de reconèixer l'esforç fet per l'alumnat i el professorat i en l'elaboració de treballs de recerca i projectar-los a la societat més propera.
Està obert a la participació de l'alumnat de 2n curs de batxillerat que prèviament ha estat seleccionat pels respectius centres de secundària de Sabadell i Sant Quirze del Vallès.
L'àmbit dels treballs és multidisciplinària: ciències socials, llengües, àrea artística, educació física, ciències experimentals, medi ambient, tecnologia i matemàtiques.

- Premis Camí Ral - Vallès Oriental
El Premi Camí Ral és un premi adreçat a estudiants de segon de batxillerat de qualsevol centre d’ensenyament. En col·laboració amb l’Ajuntament de Granollers i l’empresa Canon.
Amb aquest premi el Centre d’Estudis de Granollers vol estimular el plaer de la recerca i potenciar aquells estudis que, des d’àmbits temàtics diversos (medi natural, història, economia, art i patrimoni), ens ajudin a millorar el coneixement de la nostra comarca.

- 16ens Premis UManresa
L’objectiu dels premis és promoure i incentivar la recerca entre els estudiants de batxillerat. Poden participar tots els estudiants de 2n de batxillerat dels centres d’ensenyament secundari de Catalunya. Es premiaran els millors treballs de recerca (individuals o col·lectius), realitzats durant el curs acadèmic de la convocatòria vigent, en les modalitats de ciències de la salut, economia i empresa i educació.

- Premis Salvador Reixach i Jordi Pujiula de la Garrotxa
Els ajuntaments de Santa Pau i d'Olot, el Patronat d'Estudis Històrics d'Olot i Comarca i els Amics de Santa Pau convoquen aquests premis per a treballs de recerca de batxillerat i de Projectes finals de Cicles Formatius

- Premis eduRecerca. Baix Llobregat
Conjunt de premis lligats a una sèrie d’entitats que podran anar variant d’un any a l’altre depenent de la seva disponibilitat. Cada entitat convocarà un premi dirigit a treballs de recerca de Batxillerat. Totes les entitats hauran d’estar treballant i tenir vincle a la comarca en temes de qualsevol índole, independentment que el seu abast sigui més gran que el comarcal. Cadascun dels premis tindrà relació amb un àmbit de recerca propi de l’entitat que el convoqui.

- Premi de Treballs Acadèmics Consorci Besòs Tordera
Bases del concurs de treballs acadèmics organitzat pel Consorci Besòs Tordera. Per a estudiants de Batxillerat i de Cicles Formatius que hagin dedicat els seus treballs de recerca o de curs a l'aigua.

- Premis Centre de Recursos Pedagògics Terrassa
Amb la convocatòria d’aquest concurs, en quatre modalitats (corresponents a temàtica local, i als batxillerats Social-Humanístic-Artístic, Científic i batxillerat Tecnològic), es vol potenciar els Treballs de Recerca realitzats per l’alumnat de batxillerat i projectar-los a la comunitat.


* Més Premis als Treballs de Recerca
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 20/10/21
Fitxa tècnica
BTX
CF
Tipus d'activitat
Àrea de coneixement
Activitats físiques i esportives, Arts i música, Ciències de la naturalesa i tecnologia, Ciències Socials, Creixement personal, Llengua i comunicació, Matemàtiques, Recerca
ODS
Gratuïta
Idiomes