Premis ADR a les millors propostes de mediació i resolució de conflictes

El Departament de Justícia ha obert la convocatòria dels Premis ADR Justícia 2021 a les millors iniciatives en mediació i resolució extrajudicial de conflictes.
El Departament de Justícia ha obert la convocatòria dels Premis ADR Justícia 2021 a les millors iniciatives en mediació i resolució extrajudicial de conflictes. Els candidats poden presentar les seves propostes fins al 18 de maig a través del web del Departament de Justícia.

Els premis es divideixen en quatre categories:

- La categoria A premia la millor tesi doctoral inèdita, amb una dotació de 6.000 euros, i el millor treball de recerca sobre mediació publicat entre l’1 de gener de 2017 i el 30 d’abril de 2021, amb una dotació de 3.000 euros.

- La categoria B reconeix, amb un diploma acreditatiu, les millors iniciatives en l’àmbit de la mediació impulsades, d’una banda, per l’Administració local i, d’altra banda, per entitats, professionals i empreses privades.

- Les categories C i D distingeixen, respectivament, la millor monografia o el millor article sobre mediació en una publicació acadèmica i la millor acció de comunicació o difusió sobre mediació o resolució de conflictes. El premi és un diploma acreditatiu.

Els premis es lliuren cada any el 21 de gener, Dia Europeu de la Mediació, al Departament de Justícia. El jurat el presideix el director general de Dret i d’Entitats Jurídiques i està integrat per la directora del Centre de Mediació de Catalunya, la directora del Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (CEJFE), un representant de cada una de les dues entitats municipalistes de Catalunya (la Federació de Municipis de Catalunya i l’Associació Catalana de Municipis), professors universitaris experts en mediació i membres del Comitè Assessor de la Mediació.

Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 06/10/22
Fitxa tècnica
PROF-FAM
Tipus d'activitat
Concursos i premis
Àrea de coneixement
Educació Emocional, Educació cívica, en valors i per la pau, Tutoria i convivència
Temàtica
ODS
Llarga durada
Gratuïta
Idiomes