PERCUT! El cos com a instrument (taller+concert participatiu)

Participeu a la Mostra Escolar de Percussió Corporal del Teatre Condal interpretant 2 coreografies musicals preparades amb els nostres especialistes
Si us encanta la Percussió Corporal... és el moment de pujar a ballar a l'escenari del Teatre Condal amb PERCUT: la Mostra Escolar de Coreografies de Percussió Corporal oberta al públic familiar.
Cada centre preparareu dues coreografies sobre cançons actuals, que els nostres superespecialistes en percussió corporal, ANNA LLOMBART i SANTI SERRATOSA, us ensenyaran en un taller previ al vostre centre en la data de febrer que us convingui.

Posteriorment, professors i alumnes disposareu de vídeos tutorials gravats pels mateixos especialistes, per practicar a l'aula i a casa les coreos fins al gran dia de la mostra, al juny del 2024.
Per formar part de Percut només heu de pagar el cost del taller: la participació a l'espectacle final és gratuïta per als alumnes!
Un cop feu la reserva, ens posarem en contacte amb vosaltres per fixar la data del taller previ. Per qualsevol dubte o consulta, escriviu-nos a coordinacio@utmusica.cat.

NOTA: I si només voleu fer un taller de percussió corporal al vostre propi centre, sense participar a la mostra del Teatre Condal, cerqueu al PAE la nostra activitat "Tallers de percussió corporal".
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 23/06/23
Fitxa tècnica
CM
CS
ESO1C
ESO2C
Tipus d'activitat
Dansa, Taller participatiu
Àrea de coneixement
Activitats físiques i esportives, Dansa, Música
Temàtica
ODS
Entre 1 i 2h
De pagament
Fora del centre escolar espai interior
Idiomes
Català