Observació del sol amb el telescopi solar mes gran de Catalunya de la ma de astroxperiences.com

Explora el fascinant món del Sol amb el nostre Taller d’Observació del Sol, dissenyat per a estudiants de primària, secundària i batxillerat. El Sol és la font d’energia i vida per al nostre planeta,
Explora el fascinant món del Sol amb el nostre Taller d’Observació del Sol, dissenyat per a estudiants de primària, secundària i batxillerat. El Sol és la font d’energia i vida per al nostre planeta, i amb aquest taller tindràs l’oportunitat de conèixer-lo de prop i estudiar-lo amb tot detall.

Utilitzarem un projector solar segur que ens permetrà observar la superfície de l’estrella sense cap risc.

A més, portarem dos telescopis d’alta qualitat amb filtres especials. Un d’ells és un dels telescopis solars més grans d’Espanya!

Amb aquests dispositius, podrem admirar tant la sorprenent superfície solar amb les seves taques solars com l’atmosfera, on es produeixen fenòmens espectaculars com les protuberàncies, explosions més grans que el nostre propi planeta.

No només observarem el Sol, sinó que també realitzarem experiments amb la llum i l’energia solar per a descobrir les seves propietats fascinants. Aprofundirem en el coneixement del Sol com a estrella i la seva vida, així com la seva influència en la Terra i el fenomen conegut com a Spaceweather. També parlarem de l’activitat solar i com aquesta afecta el clima del nostre planeta. El Sol l'astre rei del Sistema Solar.

Si estàs en cursos superiors, aprofundirem encara més en aquests temes, i fins i tot podràs explorar-los a fons en un Treball de Recerca (TdR).

Vine i descobreix el Sol de manera segura i emocionant amb el nostre Taller d’Observació del Sol. És una oportunitat única per a conèixer aquesta estrella increïble que ens proporciona calor i vida cada dia!

NECESSITATS

Pati o espai ample exterior on es pugui veure el Sol durant l’activitat
Sala o aula per a projectar contingut audiovisual
Pantalla de projecció.
Connexió wifi a Internet.

Demana informació a hola@astroxperiences.com o truca'ns al 972 981 981
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 01/09/23
Fitxa tècnica
CI
CM
CS
ESO1C
ESO2C
BTX
CF
PROF-FAM
Tipus d'activitat
Taller participatiu
Àrea de coneixement
Coneixement del medi i Biologia, Física, Recerca
Temàtica
ODS
Entre 1 i 2h
De pagament
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes
Anglès, Català, Castellà