NO EM RATLLIS!!! Prevenció dels riscos associats al consum de substàncies addictives

NO EM RATLLIS!!! és una activitat de teatre/fòrum molt dinàmica que complementa i estimula els programes de intervenció i les acciones existents que treballen la informació, la prevenció i la sen
Activitat interactiva que consta de dues parts que es complementen entre si:

- Una primera part on es representa les vivències, els pensaments i els records de tres joves que estan en un parc un divendres per la tarda plantejant-se què fer amb el seu temps lliure. A partir d’aquí s’introdueixen diferents situacions on es planteja la problemàtica del consum de diferents drogues (marihuana, alcohol, cocaïna i bolets) i els riscos associats, convidant al públic a reflexionar sobre els interrogants suscitats.

- Una segona part on s’obre el debat teatral en el que es convida al públic a participar activament per resoldre una situació en la qual els personatges entren en conflicte (un d’ells ha begut alcohol i vol portar a l’altre en moto per anar de festa…). Els actors dinamitzen el debat en torn a la negociació en front de la realitat dels riscos que comporta el consum d’alcohol i la conducció d’un vehicle.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 02/05/22
Fitxa tècnica
PROF-FAM
ESO1C
ESO2C
BTX
CF
Tipus d'activitat
Recurs Online, Teatre
Àrea de coneixement
Teatre, Salut i prevenció de conductes de risc
ODS
Entre 1 i 2h
De pagament
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes
Català