Música a casa

3 activitats musicals fàcils de realitzar a casa per tal que els més petits gaudeixin de la música escoltant-la, però també creant-la. Us atreviu amb totes? Document descarregable i video.
A Tekman aposten per la innovació pedagògica i el desenvolupament neurològic, i treballen des de les intel·ligències múltiples, apostant per la creativitat per acompanyar tots els aprenentatges dels nens despertant la seva curiositat i motivació.


Aquests dies ens ofereixen algunes activitats musicals per fer a casa amb els més petits i aprendre molt amb els ritmes, els instruments i les melodies:


MOU-TE AMB RITME
En aquesta activitat aprendrem a seguir el ritme amb unes maraques casolanes que podrem fabricar de manera fàcil i sostenible. És una activitat que permet que els més petits descobreixin els vegetals a través de la música i aprenguin a utilitzar un instrument de percussió que ells mateixos han fabricat.


LA MÚSICA DE L'AIGUA
L'experimentació sonora permet una gran activitat neuronal, a més de potenciar el desenvolupament cognitiu i socioemocional. En aquesta activitat, els nens aprendran els diferents sons que es poden realitzar amb l'aigua, els tons, les textures sonores i a més aprendran història de la música clàssica.


SOM PLUJA
Aquí la idea és conèixer i gaudir de la música de la naturalesa. Com la música està a tot arreu i es pot gaudir en situacions tan quotidianes com és la pluja, el vent o el moviment de les fulles d'un arbre.


Hi ha un document descarregable a l'espai "material complementari" i per accedir al web de Tekman clica a l'enllaç que trobaràs a l'espai "contacta".
Material complementari
Música des de casa
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 20/10/21
Fitxa tècnica
3-5
FAMILIA
Tipus d'activitat
Recurs online
ODS
Gratuïta
Idiomes
Castellà