Manualitats pas a pas classificades per edats

Manualitats explicades pas a pas per a infants fins a 3 anys, de 3 a 6 i de 6 a 10 anys.
En aquest web (veure enllaç a "contacta") trobareu un recull de manualitats senzilles i adaptades per edats explicades pas a pas i amb fotografies. Utilitzen materials reciclats i elements que fàcilment trobareu per casa.

Les manualitats estan classificades per edats i en teniu un bon grapat per escollir.

Els responsables d'aquest web, conscients de la limitació de temps de la qual disposen els pares per a educar als nens, enfortir la seva autoestima o viure experiències motivadores, han creat aquest espai de suport amb molts recursos i articles. Es tracta d'un projecte dirigit a les famílies disposades a crear un món millor mitjançant l'educació en valors, com la igualtat, el respecte, la cura del medi ambient i la vida saludable. Com Activitum, estan compromesos amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible i ho fomenten a través de les seves propostes i recursos.

També tenen un canal de youtube amb alguns videos amb el procediment per a realitzar les manualitats. Us en deixem un aquí:


*Per poder accedir al recurs cliqueu a l'enllaç que apareix a la columna dreta (cal estar registrat)
**El registre d'usuaris ens ajuda a demostrar la utilitat del projecte i a mantenir-lo gratuït. Mai vendrem les teves dades a tercers. Registra't per veure tots els enllaços i crear-te una llista de favorits!
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 07/03/23
Fitxa tècnica
0-3
3-5
6-7
8-9
Tipus d'activitat
Recurs online
Temàtica
ODS
Gratuïta
Idiomes
Castellà