La sostenibilitat en relació al Dret a l'alimentació
Formació sobre la sostenibilitat vinculada al Dret a l'alimentació.
Formació que se centra en el terme de sostenibilitat, intentant comprendre'l com un conjunt i no com a un terme aïllat. En aquesta formació es donaran a conèixer els principals eixos de la sostenibilitat i s'oferiran eines i recursos per tal de treballar aquesta temàtica a les aules.
Objectius de la formació:
- Introduir el dret a l'alimentació
- Analitzar les diferències entre seguretat alimentària i sobirania alimentària com a eixos del dret a l'alimentació
- Abordar els conceptes clau d'un sistema alimentari sostenible
- Reflexionar sobre la sostenibilitat alimentària al centre educatiu
Objectius de la formació:
- Introduir el dret a l'alimentació
- Analitzar les diferències entre seguretat alimentària i sobirania alimentària com a eixos del dret a l'alimentació
- Abordar els conceptes clau d'un sistema alimentari sostenible
- Reflexionar sobre la sostenibilitat alimentària al centre educatiu
Última actualització: 24/07/23