La sostenibilitat en relació al Dret a l'alimentació

Formació sobre la sostenibilitat vinculada al Dret a l'alimentació.
Formació que se centra en el terme de sostenibilitat, intentant comprendre'l com un conjunt i no com a un terme aïllat. En aquesta formació es donaran a conèixer els principals eixos de la sostenibilitat i s'oferiran eines i recursos per tal de treballar aquesta temàtica a les aules.

Objectius de la formació:
- Introduir el dret a l'alimentació
- Analitzar les diferències entre seguretat alimentària i sobirania alimentària com a eixos del dret a l'alimentació
- Abordar els conceptes clau d'un sistema alimentari sostenible
- Reflexionar sobre la sostenibilitat alimentària al centre educatiu
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 24/07/23
Fitxa tècnica
PROF-FAM
Tipus d'activitat
Formació professorat i families
Àrea de coneixement
Història, cultura i patrimoni, Educació cívica, en valors i per la pau, Formació professorat
ODS
Entre 1 i 2h
De pagament
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes
Anglès, Castellà