La mosqueta, recursos per infants amb necessitats especials

Conjunt d'activitats destinades a nens i nenes amb discapacitats motrius, sensorial, cognitives i emocionals, i en general a tota la població infantil fins a 4 anys.
LaMosqueta.cat és un portal web on podem trobar un conjunt d'activitats destinades a nens i nenes amb discapacitats motrius, sensorials, cognitives i emocionals, i en general tota la població infantil fins a 4 anys.

L’objectiu d’aquestes activitats és desenvolupar les capacitats motrius, cognitives i comunicatives de tots els nens i nenes.

Aquest portal té com a característica diferencial la forma d'accés a les activitats, que fa que persones amb greus problemes motrius o amb problemes de relació, també puguin utilitzar els diferents jocs.

A part de la utilització del ratolí i el teclat de manera convencional, el Portal també implementa la tècnica de l'ENCERCLAMENT DIRIGIT (Barrido en castellà), que permet l'accés a les activitats usant únicament dos botons.

La web disposa d'una apartat on s'expliquen com utilitzar tots els continguts.

OBJECTIUS
- Ésser un portal web de referència de la discapacitat motriu.
- Posar al servei d'alumnes, famílies i professionals informacions i recursos sobre ajuts tècnics d'accés a l'ordinador.
- Posar al servei d'alumnes, famílies i professionals continguts i activitats educatives accessibles dirigides a persones discapacitades i a nens/es fins a 4 anys
- Accedir a les activitats amb l'accés normal de teclat i ratolí.
- Accedir a les activitats amb encerclament dirigit, ja sigui usant els dos clics del ratolí, les tecles espai i enter del teclat o commutadors que emulin aquests botons.
- Facilitar l'aprenentatge i la utilització de l'encerclament.
- Obrir els continguts del portal a educadors, professionals, escoles i centres per tal que puguin aportar comentaris, materials d'elaboració pròpia... per compartir-ho amb la resta d’usuaris.
- Oferir enllaços a webs relacionades amb tot tipus de discapacitats.
- Ésser un portal viu i dinàmic on les activitats i els continguts de LaMosqueta.cat vagin augmentant.Per accedir a la web del recurs has de clicar a "enllaç" que trobaràs a la columna de la dreta
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 07/03/23
Fitxa tècnica
0-3
3-5
6-7
FAMILIA
Tipus d'activitat
Recurs online
Temàtica
ODS
Gratuïta
Idiomes
Català