LA CASTANYERA I LA TARDOR

Activitat per treballar la cohesió de grup i el treball en equip. La Castanyera ens guiarà per a resoldre tots junts un enigma. Per infantil, és el Marrameu Torracasatanyes qui ens guia l'activitat.
PER PRIMÀRIA l'activitat es desenvolupa similar a un ScapeRoom (salvant les distàncies ja que es desenvolupa amb un grup gran de persones). La Castanyera ens exposa la problemàtica i ens fa reflexionar sobre la solitud i el treball en equip. Així que tot el grup treballa conjuntament per resoldre el mateix problema i és amb l'esforç de tots com podem arribar a la solució.
*Aquesta activitat es desenvolupa diferent segons l'edat. Els canvis són de dificultat per adaptar correctament l'activitat al nivell de l'edat.

PER INFANTIL és el Marrameu Torracastanyes qui ens apropa a la problemàtica de la Castanyera. Aquest ens explicarà què ha passat i com podem resoldre-ho. Els infants aniran en grups entre 10 i 15 alumnes amb el monitor/a a buscar primer les castanyes perdudes que després haurem d'ordenar per estacions. Finalment, tots junts buscarem la caixa foradada per poder tornar totes les castanyes a la Castanyera.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 06/09/23
Fitxa tècnica
INF2
CI
CM
CS
Tipus d'activitat
Jornada lúdica, Taller participatiu
Àrea de coneixement
Educació Emocional, Activitats físiques i esportives, Coneixement del medi i Biologia
Temàtica
ODS
Entre 1 i 2h
De pagament
Fora del centre escolar espai exterior
Idiomes
Català