LA CASETA COSSETANA

Un conte per apropar-nos al món dels ibers i aprendre amb una metodologia adaptada als infants.
Amb reserva prèvia. LOrtimbere o en Bilos ens explicaran un conte i ens convidaran a entrar a casa seva per mostrar-nos com vivien, què feien i qui eren els ibers. Un conte per apropar-nos al món dels ibers i aprendre amb una metodologia adaptada als infants.

La caseta cossetana és una visita didàctica adreçada als alumnes d’educació infantil. A través d’aquesta activitat els nens/es entraran en contacte amb el món de fa 2.500 anys. D’una manera lúdica i participativa, coneixeran l’interior d’un habitatge iber, i així els infants aprendran a valorar i donar sentit al nostre patrimoni.

L’activitat tindrà una durada d’una 1 h aproximadament entre presentar-nos, la narració del conte i la volta al poblat. Durant l’activitat, els nens/es entraran a l’interior d’una de els cases cossetanes i un personatge vestit d’iber els explicarà un conte, tal i com feien antigament els nostres avantpassats a la vora del foc per entretenir els infants.
L’activitat es farà amb grups que no superin els 25 nens/es i cal que aquests vagin acompanyats d’un mestre o responsable del grup.
Material complementari
Guió didàctic, PDF
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 09/05/22
Fitxa tècnica
INF2
Tipus d'activitat
Visites i itineraris
Àrea de coneixement
Història, cultura i patrimoni
ODS
Entre 1 i 2h
De pagament
Fora del centre escolar espai exterior
Idiomes
Català