La Botigueta

Un espectacle de teatre i titelles sobre consum responsable, Temes com el reciclatge, el comerç just o els productes de proximitat tractats de manera divertida i participativa.
A la botigueta de l’Amàlia es ven de tot: verdures, cafè, pots de conserva, productes gourmet, begudes, roba, complements, electrodomèstics i allò que mai t’imaginaries que pots comprar en un mateix establiment. Tot de clients estrafolaris necessitaran l’ajuda de tot el públic per descobrir allò que s’amaga rere de cada producte i el que cal saber per fer una bona compra i quedar-ne satisfet. I és que La botigueta no és un comerç qualsevol, perquè entre les caixes i pots del magatzem s’amaguen sorpreses i un munt de personatges que semblaven adormits.
Podrà la botigueta seguir oberta gaire temps? Aguantarà la competència de les grans companyies i multinacionals? Suportarà l’Amàlia les extravagàncies els seus clients? I podrà controlar el caràcter dels productes que ven quan aquests cobren vida?
Atreveix-te a entrar a la seva botiga màgica i diverteix-te aprenent els drets i deures dels consumidors per convertir-te en un comprador amb superpoders!
Material complementari
Dossier de l'espectacle
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 31/08/21
Fitxa tècnica
6-7
8-9
Tipus d'activitat
Espectacle
ODS
Puntual
De pagament
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes
Català