Jardí Botànic de plantes aromàtiques i medicinals Ecoherbes, visita guiada

Descobrirem de forma interactiva, un món d’experiències sensorials pel que fa a aromes, sabors, textures, colors i propietats de las plantes, els usos actuals i històrics, en diverses civilitzacions.
El Jardí Botànic Ecoherbes Park és un gran espai natural al costat del Mar Mediterrani i del Delta de l’Ebre; un lloc privilegiat a la reserva de la biosfera de “Terres de l’Ebre”, on els visitants poden passejar, retrobar-se amb la natura i descobrir les més de 400 espècies de plantes aromàtiques i medicinals que hi creixen.
L’activitat es una visita guiada tranquil·la i relaxada en plena natura, on acompanyats per un guia professional expert en la temàtica, anirem descobrint i identificant multitud de plantes silvestres de l’entorn mediterrani, amb sorprenents propietats medicinals. També plantes aromàtiques, útils i culinàries, que experimentarem amb les seves olors i deliciosos sabors de forma interactiva i ens oferiran una experiència per a tots els sentits.
A més de gaudir d’un passeig assossegat en plena natura, la visita a Ecoherbes Park també posseeix un component cultural i divulgatiu. Els que recorren el jardí adquireixen coneixements de les diferents espècies de plantes, així com els seus usos medicinals actuals i tradicionals. Ecoherbes Park també disposa d’un viver de reproducció vegetal i un banc de llavors.
El Jardí Botànic Ecoherbes Park és un lloc ple d’encant natural, dissenyat per a ser recorregut per visitants de totes les edats i de diferents perfils. És habitual que atregui l’atenció de famílies amb nens, de grups de gent gran, de persones compromeses amb l’ecologia i el medi ambient, així com d’estudiants i professionals de la naturalesa. Cal destacar que el jardí compleix amb tots els estàndards desitjables de comoditat, servei i qualitat. Al llarg del seu recorregut compta amb zones de descans, ideals per a la introspecció i la retrobada amb l’essència vital.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 24/07/23
Fitxa tècnica
3-5
6-7
8-9
10-11
12-15
16
FAMILIA
Tipus d'activitat
Visites
Temàtica
ODS
Diària
De pagament
Fora del centre escolar espai exterior
Idiomes
Català, Castellà