Invents científics al llarg de la història

Els alumnes tindran l’oportunitat de realitzar diferents experiments relacionats amb algun científic/a important al llarg de la història.
Aquest taller proposa un recorregut per la història de la ciència de manera pràctica i manipulativa. Ens centrarem en l’experimentació de diferents àmbits de la ciència treballant cooperativament.
Els alumnes tindran l’oportunitat de realitzar diferents experiments relacionats amb algun científic/a important al llarg de la història. Fent treball en equip hauran d’investigar la proposta d’experiment i relacionar-lo amb el personatge històric (coneixes a la científica Inge Lehmann? O potser et sona més en Leonardo Da Vinci?). Podrem així comprovar que la ciència engloba molts àmbits i que no coneix de temps; cada època ha tingut els seus moments i els seus descobriments. Qui sap, els petits científics/ques d’avui podrien ser els futurs inventors!

Es faran grups on cada un treballarà amb l’invent o descobriment d’un científic/a. Posterioment els posarem tots en comú per englobar-los cronològicament i establir les relacions (o no) entre ells.

Es pot oferir com a complement de la visita jugada de l’exposició La ciència del joc.

Aquest taller també es realitza a la pròpia escola.

Durada: 1 hora (a l’Espai Cultura o a l’escola) o 1 hora 30 minuts (només a l’Espai Cultura).
Cost: a l’Espai Cultura, 90 € per grup classe (taller d’1 hora) o 115€ per grup classe (taller d’1 hora 30 minuts). Al centre, 115 € per grup classe (taller d’1 hora).
Descompte del 15% a les escoles del Pla Educatiu d'Entorn. 
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 03/07/21
Fitxa tècnica
CM
CS
ESO1C
Tipus d'activitat
Taller participatiu
Àrea de coneixement
Tecnologia i industria
Temàtica
ODS
Entre 1 i 2h
De pagament
Fora del centre escolar espai interior
Idiomes
Català