IMPERIVM: La visita guiada

Vine a visitar la nova exposició permanent del MAC: IMPERIVM. Històries romanes de la mà d'experts i descobreix els pilars que fonamentaven l'imperi romà.
La nova exposició permanent del MAC-Museu d’Arqueologia de Catalunya, IMPERIVM. Històries romanes, és una guia cap a la descoberta i el coneixement de la civilització romana a través de les històries de diferents habitants de l’imperi romà, dels seus neguits i anhels, que en primera persona expressaran l’experiència de com es vivia un món complex i divers, però al mateix temps global i integrador.

El context d’aquestes històries el trobarem en els diferents àmbits que ens parlaran de manera general, oberta i transversal, dels temes substancials que conformaven la civilització i la cultura romanes, com ara els principis i les manifestacions del poder, les creences, l’estructura social, l’oci, el treball... A través de la presentació i el diàleg amb els objectes i recursos de l’exposició, el visitant podrà reconèixer i copsar l’essència de Roma, així com la projecció del seu poder i la seva cultura durant gairebé més de 700 anys, per tota la Mediterrània i Europa.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 14/06/24
Fitxa tècnica
Tipus d'activitat
Museu
Temàtica
ODS
Setmanal
De pagament
Idiomes
Català