Imhotep i el faraó

Una narració que ens endinsa en el món egipci de fa cinc mil anys, els temps de la primera de les piràmides. Un itinerari de recerca sobre l’aventura del coneixement i de la vida.
Imhotep i el faraó, escrit per Teresa Guardans, és una narració que ens endinsa en el món egipci de fa cinc mil anys a través de les investigacions i excavacions arqueològiques de J. P. Lauer. A través seu, descobrim qui va decidir fer la primera construcció de pedra de la història i per quin motiu; com avançava la ciència; què eren les Cases de la Vida, i per què permetien mantenir unit el poble.

En la seva conversa amb la jove egiptòloga Claudine, Lauer compartirà les seves experiències de vida; parlarà del valor del treball en equip, de no desanimar-se, de la importància de fer-se preguntes...

Es tracta d'un llibre publicat per Lalè que té una versió digital de lliure accés a la xarxa. A més, la narració compta amb una guia de lectura que recull un conjunt de propostes de treball.

Una proposta imprescindible per introduir-se a l’Egipte de fa cinc mil anys i per comprendre com hem arribat fins aquí. Tot plegat, acompanyat de consells vitals que no caduquen:

- "Si ordeneu lluitar, el vostre poble lluitarà; i si ordeneu aprendre, aprendrà. Si tothom sap, tothom podrà ajudar”.
- “Com més es comprèn, millor s’actua”.
- “Per ser feliç, no cal que les coses siguin sempre fàcils. Gaudeix de les sortides de sol”.
- "La terra guarda memòria de tots els que hi han viscut... i podem aprendre a escoltar-la".
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 07/03/24
Fitxa tècnica
12-15
16
Tipus d'activitat
Recurs online
ODS
Gratuïta
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes
Català, Castellà