Granja Aventura Park

Vine a descobrir el món dels animals i de la natura a través de la diversió a Granja d’Aventura Park!
Granja d’Aventura Park és un parc d'oci educatiu per a nenes, nens i adults, on aprendre, experimentar i divertir-se vivint un dia diferent i inoblidable en plena natura.

• Què fem i com ho fem?
Granja d’Aventura Park és un espai on poder treballar l'educació basada en l'experiència i les aptituds. Un parc on descobrir una manera de viure respectuosa amb el medi ambient i on adquirir noves eines per potenciar i desenvolupar aptituds emocionals, psicomotrius i d'interacció social.

• Vols saber més coses de Granja d’Aventura Park?
Construcció sostenible: La majoria d'instal•lacions del parc han estat construïdes amb material reciclat i reutilitzat i de manera totalment manual!
Consciència mediambiental: Les pròpies instal•lacions del parc estan fetes des d'un punt de vista d'optimització de recursos naturals, reciclatge i respecte al medi ambient (recollida d'aigües de pluja, reciclatge d'escombraries, aprofitament d'excrements animals, etc.)

• Qui viu a Granja d’Aventura Park?
Els animals del parc: La gran majoria d'animals que hi viuen són adoptats o cedits per espais o entitats que no se'n poden fer càrrec per diferents motius i, a Granja d'Aventura Park, ens esforcem molt per aconseguir la seva adaptació i posteriorment oferir-los una bona qualitat de vida.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 27/10/22
Fitxa tècnica
FAMILIA
Tipus d'activitat
Granja / Nucli zoologic
Temàtica
ODS
De pagament
Idiomes
Castellà, Català