FisLab.net - Física.Laboratori per internet

Laboratori Virtual de Física on experimentar virtualment i assimilar millor els conceptes de la física i comprovar els resultats d'exercicis teòrics resolts matemàticament.
És un Laboratori Virtual de Física (Física Laboratori per internet) pensat especialment per al professorat i alumnat de Física de batxillerat.
Hi podeu trobar recursos (els applets) per complementar les explicacions a l'aula així com col·leccions d'exercicis i problemes per proposar als alumnes o utilitzar per preparar les proves escrites.
Els apunts i la resta de materials que hi ha dins de FisLab.net són de lliure utilització tot i que l'autor agrairà que se'n citi la procedència.

Dintre del laboratori virtual de Física hi podem trobar diferents recursos educatius:

- Simulacions, abans applets, amb Java que es poden descarregar i executar per simular situacions físiques de temàtiques diverses.
- Apunts de física i també de ciències de la naturalesa (ESO) en general.
- Exercicis, llistats de problemes, qüestions... agrupats temàticament que inclouen el resultat i/o ajudes per a la seva resolució.
- Enllaços a diferents pàgines webs interessants relacionades amb la Física i les Ciències en general.
- Articles publicats bàsicament a la revista Recursos de Física.

L'alumnat pot utilitzar els applets com a material complementari al seu treball a l'aula, amb ells poden experimentar virtualment per assimilar millor els conceptes i comprovar els resultats d'exercicis teòrics resolts matemàticament. Els apunts i col·leccions d'exercicis els poden ajudar en l'estudi de la Física. Cal tenir present però que tot aquest material requereix un esforç d'autoaprenentatge i autonomia en l'estudi per part de l'alumne.

Hi trobarem simulacions i exercicis sobre Caiguda lliure, Moviment rectilini, Xocs, Gravitació, Electrostàtica, Ones, Moviment parabòlic o circular i més.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 20/10/21
Fitxa tècnica
ESO1C
ESO2C
BTX
PROF-FAM
Tipus d'activitat
Recurs Online
Àrea de coneixement
Coneixement del medi i Biologia, Física, Geologia
Temàtica
ODS
Gratuïta
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes
Català