Extraescolar online de programació

Codelearn permet que cada alumne aprengui diferents llenguatges de programació al seu ritme, en funció del seu temps de dedicació i la seva facilitat per aprendre.
Codelearn és una escola de programació, robòtica i pensament computacional que utilitza un mètode propi basat en tècniques de gamificació. Els infants i joves aprenen a programar mentre es diverteixen amb les aventures dels personatges de Codelearn a través d'una plataforma online gamificada.

L'extraescolar online permet que els alumnes aprenguin des de casa amb l'ajuda d'un tutor que els ajudarà sempre que ho necessitin i farà un seguiment individual del seu aprenentatge.

El mètode Codelearn està pensat a llarg termini i segueix un pla d'estudis detallat i elaborat per professionals del món tecnològic i del món pedagògic. No ens centrem en un únic llenguatge de programació, sinó que treballem el pensament computacional i fomentem el coneixement de diferents llenguatges i tecnologies: Logo, Karel, Scratch, Python, HTML & CSS, C++, Unity, Linux, Java, entre d'altres.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 26/09/23
Fitxa tècnica
8-9
10-11
12-15
Tipus d'activitat
Recurs Online, Recurs online
ODS
Diària, Setmanal
De pagament
Idiomes
Anglès, Català, Castellà