Excursions per escoles i casals al Juliol d'educació emocional

Excursions al juliol dissenyades per millorar l’oferta educativa dels casals d’estiu que organitzen les escoles o els centres d’esplai. Un matí per RESPIRAR NATURA i aprofitar-ho al màxim.
Un matí per RESPIRAR NATURA i millorar la COHESIÓ i el TREBALL EN EQUIP dels vostres alumnes, amb tot organitzat i dirigit pels educadors emocionals de La Granja de 10h a 14:30h.

Utilitzem el Mètode La Granja, registrat i amb resultats avaluats i demostrats científicament, on us divertireu, estareu amb animals i cavalls alhora que entrenareu les competències emocionals dels vostres infants i joves.

1. “JEP EMOCIONS” (I3-1er):
Una sortida a la natura, amb animals i cavalls per viure l’estiu amb intensitat, i alhora, aprofitar per conèixer una mica més el que sentim, parlant de les 4 emocions bàsiques, com reconèixer-les i com gestionar-les. A més a més, aprofitarem tot allò que vagi succeint durant el matí per parlar d’altres emocions com la tristesa, la vergonya, l’amor…

2. “CONFIO EN MI, CONFIO EN TU” (2n-6è):
Confiar en un mateix i en els altres és bàsic per trepitjar fort per la vida. En aquesta excursió aprendrem què és la confiança i descobrirem si confiem prou en nosaltres mateixos i en els altres. A més a més, aprofitarem tot allò que vagi succeint durant el matí per parlar d’altres emocions com la tristesa, la vergonya, l’amor…
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 05/05/23
Fitxa tècnica
3-5
6-7
8-9
10-11
12-15
16
Tipus d'activitat
Granja / Nucli zoologic
ODS
Diària, Puntual
De pagament
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes
Català, Castellà