Esquiades escolars a La Cerdanya

Esquiades escolars amb tècnics esportius qualificats i experimentats en totes les activitats, lloguer de material inclòs, servei de monitoratge les 24 hores i allotjament amb tots els equipaments.
Busqueu una esquiada pel vostre centre educatiu? Ja sigui per la setmana blanca o per qualsevol altra sortida, Esportec us ofereix les millors sortides d’esquí a les dues estacions d’esquí més emblemàtiques de La Cerdanya, La Molina i Masella.

Amb servei de monitors d’esquí i de lleure durant les 24 hores del dia, allotjaments propers a les pistes i totes les mesures de seguretat per la pràctica de l’esquí. Esportec us podem oferir tant un pack complet al 100% perquè no us hagueu de preocupar per res, com esquiades personalitzades segons les vostres necessitats.

Esquiades per a escoles i instituts, és a dir, per a alumnes de primària, secundària, batxillerat, graus mitjà i superior… Tenim packs de pensió completa, activitats a totes hores, allotjament i àpats inclosos perquè no us hagueu de preocupar per res. El professorat surt gratuït!

Classes d’esquí i monitors per a tots els nivells, per tal de que tots els vostres alumnes ho gaudeixin de la mateixa manera, tant els que no han esquiat mai com els que tenen un nivell alt.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 13/06/24
Fitxa tècnica
CI
CM
CS
ESO1C
ESO2C
BTX
CF
PROF-FAM
Tipus d'activitat
Sortides a la neu, Estades i cases de colònies
Àrea de coneixement
Activitats físiques i esportives
Temàtica
ODS
Jornada sencera
De pagament
Fora del centre escolar espai exterior
Idiomes
Català