English for Little Children

Joc per aprendre anglès per nens d'infantil i del Cicle Inicial de Primària- Aprenen vocabulari i la pronunciació de forma gamificada.
Amb aquesta proposta, els més petits aprenen i repassen d'una manera amena aquesta llengua estrangera de la mà d'un nen anomenat Alex i dues mascotes: el caragol, que correspon al nivell 1, i la papallona que correspon al nivell 2. Així, cadascuna d'elles proposa deu temes que estan relacionats amb tots aquells aspectes que estudien a l'escola: la roba, la família, el menjar, el transport, els animals…

Cadascun d'aquests temes de English for Little Children té una estructura bastant similar que inclou cinc jocs. Mentre que els dos primers serveixen perquè els infants ampliïn vocabulari sobre una matèria concreta (associant paraules a les imatges que es mostren), els tres restants utilitzen aquest vocabulari per a construir expressions gramaticals que els estudiants hauran d'identificar amb èxit. Alguns dels jocs comuns a aquests deu temes són, per exemple, el d'encaixar siluetes i completar puzles. Un comptador que registra els encerts i les fallades permet avaluar i mesurar el procés d'aprenentatge dels alumnes. Aquest recurs multimèdia ha estat Premiat pel Ministeri d’Educació.

Per accedir al recurs has de clicar a "Enllaç" que trobaràs a la columna de la dreta
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 20/10/21
Fitxa tècnica
3-5
6-7
Tipus d'activitat
Recurs online
ODS
Gratuïta
Idiomes
Anglès