Energia Solar, energia infinita al nostre abast amb astroxperiences.com

Tenim clar que el futur és a les estrelles, començant per la més estimada, la nostra, la que ens dona la vida i l’energia.

Tenim clar que el futur és a les estrelles, començant per la més estimada, la nostra, la que ens dona la vida i l’energia.

Per això, et proposem que vinguis amb nosaltres i descobreixis amb nosaltres els secrets de l’Energia Solar en aquest fascinant Taller!

Explorarem la naturalesa del Sol com a estrella i com produeix la seva increïble energia que il·lumina el nostre món. Descobriràs els mecanismes i els processos que tenen lloc al cor del Sol per generar aquesta poderosa energia que ens arriba cada dia.

A més, aprendrem com aprofitar de diferents maneres aquesta energia solar que rebem. Et mostrarem les tecnologies solars més avançades i també maneres senzilles de convertir la llum solar en energia utilitzable. I no només ho explicarem, sinó que ho experimentarem junts!

Farem emocionants experiments relacionats amb la llum i l’energia solar per entendre millor els seus principis i aplicacions pràctiques.

I el millor de tot, els assistents tindran l’oportunitat de construir el seu propi forn solar amb materials senzills i accessibles per a tothom. Aprendrem com utilitzar la calor del Sol per cuinar i experimentar amb aquesta forma d’energia renovable de manera divertida i pràctica.

No et perdis aquest Taller d’Energia Solar, on descobriràs el potencial il·limitat del Sol i com podem aprofitar-lo per a un futur més sostenible i net. Vine i uneix-te a nosaltres per aquesta aventura energètica que canviarà la teva perspectiva del Sol i la seva increïble influència en les nostres vides.

Demana informació a hola@astroxperiences.com o truca'ns al 972 981 981
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 01/09/23
Fitxa tècnica
CI
CM
CS
ESO1C
ESO2C
BTX
CF
PROF-FAM
Tipus d'activitat
Conferència, Taller participatiu
Àrea de coneixement
Coneixement del medi i Biologia, Física
Temàtica
ODS
Entre 1 i 2h
De pagament
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes
Català, Castellà, Anglès