En què consisteix l'alimentació sostenible?

L'alumnat aprendrà en què consisteix l'alimentació sostenible, els seus principis i què es pot fer per adoptar-la, per elaborar després un menú d'acord amb aquests valors.
Vols saber exactament en què consisteix l'alimentació sostenible? Quins són els principis amb els què es basa? Què podem fer nosaltres per ser més sostenibles?
L'alimentació sostenible és un tema molt actual, sobretot arrel de molts fets ocorreguts al món durant els últims mesos. Ja fa molt temps que es parla sobre la necessitat de pensar globalment i actuar localment per evitar el canvi al que es troba sotmés el nostre planeta, i una de les accions més importants és la manera en què ens alimentem. Notícies com el forat a la capa d'ozó, el canvi climàtic, l'extinció massiva de moltes espècies tant animals com vegetals del són continguts relacionats entre si, però que moltes vegades no acostumem a vincular, pel que és complicat poder transmetre'ls a l'alumnat.
Aquesta activitat té l'objectiu de fer conèixer a l'alumant la problemàtica ambiental existent en l'actualitat mitjançant una presentació teòrica on es mostren alguns dels seus punts clau, les principals preocupacions i algunes de les solucions que podem adoptar per incorporar-la a la nostra vida quotidiana. A partir d'aquí, l'alumnat, organitzat en grups, tindrà les eines suficients per poder elaborar un menú sostenible amb diferents variables.
També existeix la possibilitat de treballar-ho online, amb l'enviament del material per treballar-ho i la dinamització de manera digital.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 23/09/22
Fitxa tècnica
CS
ESO1C
ESO2C
BTX
CF
Tipus d'activitat
Conferència, Taller participatiu
Àrea de coneixement
Coneixement del medi i Biologia, Història, cultura i patrimoni, Educació cívica, en valors i per la pau
ODS
Entre 1 i 2h
De pagament
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes
Català, Castellà