Els animals: informació en català de 152 espècies

Aquest és el millor recurs que hem trobat per a realitzar projectes sobre els animals. Conté informació de les 152 espècies que té (o ha tingut en algún moment) el Zoo de Barcelona. Les fitxes són molt completes i relacionen cada espècie amb altres de la seva família. La navegació és senzilla i la informació estructurada de manera clara i entenedora.

Els trobareu organitzats per categories: Rèptils, Mamífers, Aus i Amfibis i un cercador on podreu cercar per paraula clau. Dins de cada categoria es pot cercar també per tipus d'alimentació, hàbitat i continent.

L'objectiu d'aquest recurs és fomentar l'amor pels animals a través d'un millor coneixement de les seves característiques, aprenent a diferenciar-ne uns dels altres i descobrint curiositats sobre la seva manera de viure, els seus sons o moviments. També es fomenta la defensa del medi ambient per a la preservació de les espècies que habiten la Terra.

Seguim buscant recursos similars per ampliar el nombre d'espècies de les que poguem obtenir informació acurada i adaptada als infants.

Per accedir al web cliqueu a l'enllaç que trobareu a l'espai "contacta"
152 espècies explicades amb detall en fitxes amb imatges, mapes i relacions: lleons, pingüins, orangutans, flamencs.... Cerca per categoria, hàbitat, alimentació o continent.
Última actualització: 15/02/21
Fitxa tècnica
3-5
6-7
8-9
10-11
Tipus d'activitat
Recurs online
Temàtica
ODS
Gratuïta
Idiomes
Català
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't