EL LLADRE DELS MUSEUS D'OSONA

Descobreix el Misteri del Lladre dels Museus a Osona. Recull el quadern a qualsevol museu i resol els enigmes per atrapar El Fantasma.
Descobreix el Misteri del Lladre dels Museus a través d'aquest emocionant joc d'investigació. Recull el teu quadern d'énigmes en qualsevol dels museus de la comarca d'Osona i prepara't per resoldre els misteris que amaguen.

En aquest joc, hauràs de seguir les pistes que es troben a les pàgines de cada museu per desxifrar els enigmes i obtenir informació crucial. La teva missió és descobrir qui és El Fantasma, el lladre de museus, identificar les obres robades de cada museu i trobar on es troben amagades.

Visita tots els museus de la Xarxa de Museus d'Osona i completa els jocs d'énigmes per avançar en la teva investigació. Anota les teves respostes al quadern i segueix la pista fins a la resolució final. No hi ha un temps assignat per completar el joc, així que pren-te el teu temps per gaudir de l'aventura i convertir-te en el gran detectiu que destaparà el Misteri del Lladre dels Museus.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 17/04/24
Fitxa tècnica
6-7
8-9
10-11
12-15
16
FAMILIA
Tipus d'activitat
Visites, Museu
Temàtica
ODS
Diària, Setmanal, Mensual, Puntual
De pagament
Fora del centre escolar espai exterior
Idiomes
Català