El cos humà i els sentits

Jocs i activitats educatives sobre el cos humà. Inclou tests i sopes de lletres, fitxes educatives i jocs sobre els sentits, els sistemes, els ossos o els músculs!
Jocs i activitats educatives sobre el cos humà. Inclou tests i sopes de lletres, fitxes educatives i jocs sobre els sentits, els sistemes, l'alimentació, els ossos o els músculs!

Cada vegada adquireix més importància el tema de la salut i de l'alimentació en la nostra societat, i per això resulta molt important implicar els més petits des que tinguin ús de raó en la importància de menjar bé, en les característiques dels aliments, en la necessitat d'una dieta equilibrada ... etc. Al seu torn, cada dia es posa més de moda que els nens s'impliquin en la cuina, gràcies, especialment, a determinats i populars programes de televisió. I això és una bona notícia, perquè el menjar adequadament ha de ser un assumpte de tots, i el aprendre sempre és millor d'una manera divertida, com la que es dóna gràcies a la realització de jocs i activitats relacionats amb l'assumpte que ens interessi tractar de manera concreta.

Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 14/03/23
Fitxa tècnica
3-5
6-7
8-9
Tipus d'activitat
Recurs online
Temàtica
ODS
Gratuïta
Idiomes
Castellà