EL COMPOSITOR A L'AULA

"El compositor a l'Aula", és una trobada amb els estudiants de primària i secundària, amb la qual es pretén apropar la figura del compositor als més joves, fomentant els valors de la creativitat extensible als diferents sectors de la nostra societat.

Un espai musical lúdic-educatiu on a través de la interacció amb diversos elements, especialment dissenyats, i una pedagogia basada en la creació musical els nens experimenten i adquireixen coneixements musicals treballant diferents competències de manera transversal. Un espai especialment creat per a fomentar l'amor per la música i la participació col·lectiva.

Una de les principals missions de el projecte consisteix a fomentar el desenvolupament de les aptituds socials de cohesió, d'integració i de respecte, a través d'activitats pensades i creades per i per a una pedagogia positiva i activa; a el mateix temps que es desperta en els més petits l'estimulació per la música.
Trobada del compositor amb els estudiants a l'aula fomentat els valors de la creativitat extensible als diferentes sectors de la nostra societat.
Última actualització: 21/01/21
Fitxa tècnica
PROF-FAM
CI
CM
CS
ESO1C
ESO2C
BTX
CF
Tipus d'activitat
Audició musical, Taller participatiu
Àrea de coneixement
Música
Temàtica
ODS
Entre 1 i 2h
De pagament
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes
Contacta

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't