El cicle de l’aigua

És un taller participatiu on s’explica el cicle natural de l’aigua i la intervenció que hi fem els humans. Es tracten tots els estadis del cicle de l’aigua i com el modifiquem els humans.
A través d’un taller participatiu explicarem el cicle natural de l’aigua i la intervenció que hi fem els humans en base a una maqueta i un conjunt de fotografies i rètols que els alumnes aniran situant a diferents punts de la maqueta.

Es tracten tots els estadis del cicle de l’aigua: la condensació de l’aigua, la precipitació, la retenció de l’aigua de pluja pel terreny i l’escolament, la infiltració de l’aigua i l’evaporació. Pel què fa a la intervenció de l’home en el cicle, a la maqueta s’hi localitzen un embassament, un canal, una potabilitzadora, una depuradora i cultius de regadiu entre d’altres elements. També es tracten alguns elements del paisatge relacionats amb l’aigua.

Grup mínim de 15 alumnes. En cas de no arribar al mínim d’alumnes, l’activitat es pagarà per 15.

Els centres d’alta complexitat tindran un 25% de descompte.

Per tal de reservar aquesta activitat heu d'omplir el següent formulari: https://www.parcdelasequia.cat/servei-educatiu/inscripcions/

Qualsevol qüestió no dubteu en contactar amb nosaltres!
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 11/08/22
Fitxa tècnica
CM
CS
Tipus d'activitat
Taller participatiu
Àrea de coneixement
Coneixement del medi i Biologia
Temàtica
ODS
Fins a 1h
De pagament
Fora del centre escolar espai interior
Idiomes
Català