Eines digitals per crear recursos per aprendre (docents)

Observatorio de tecnología educativa es una web que recull recursos digitals innovadors i educatius per crear material educatiu, gamificat.
Observatorio de tecnología educativa és una biblioteca virtual d'articles, creats per docents per a docents, entorn de la innovació digital a l'aula. Cada article presenta una eina digital educativa, amb la seva aplicació didàctica i metodològica, acabant amb una valoració de l'autor/a i una recomanació final.

La biblioteca té una temàtica diversa, tractant de satisfer els interessos dels docents sobre noves tecnologies i educació. Eines de comunicació i col·laboració, realitat augmentada, creació i edició de vídeos i llibres electrònics, organització de continguts, disseny de mapes i infografies, avaluació, ús d'aules virtuals o la web 2.0, són algunes de les aplicacions que s'expliquen en l'observatori.

S'ofereix, per tant, material educatiu amb un enfocament diferent al que típicament es troba en les web generalistes dedicades a tecnologia educativa.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 20/10/21
Fitxa tècnica
FAMILIA
Tipus d'activitat
Recurs online
ODS
Gratuïta
Idiomes
Castellà