Edufichas: quadernets i fitxes imprimibles

Descarregables gratuïts per a infantil i primària: matemàtiques, lectoescriptura, grafomotricitat, flashcards, lògica, lateralitat, dislèxia....
Quaderns imprimibles per descarregar en PDF. Descàrrega aquests quaderns amb activitats per a nens. Els nostres recursos educatius en PDF estan preparats per descarregar i imprimir. Si vols començar a descarregar i imprimir les activitats, però no saps per on començar, et recomanem aquesta selecció dels millors quaderns PDF d'activitats descarregables per als infants.

A més dels quaderns, també pots trobar a Edufichas una gran quantitat de fitxes d'activitats per a nens (Educació Infantil, primer cicle d'Educació Primària, Necessitats Educatives Especials, Estimulació Cognitiva, etc ...), ordenades en diferents categories. Les categories que utilitzem per organitzar els recursos educatius són els següents: matemàtiques, lectoescriptura, grafomotricitat, caligrafia, dislèxia, anglès, francles, italià, flashcards, estimulació cognitiva, lògica, lateralitat o conceptes.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 23/01/23
Fitxa tècnica
3-5
6-7
8-9
Tipus d'activitat
Recurs online
ODS
Gratuïta
Idiomes
Anglès, Castellà