Educació Emocional durant el curs escolar

Un programa pràctic per entrenar les competències emocionals dels alumnes a l’escola amb el Mètode La Granja® o bé a través d'una excursió o colònies.
La Granja dissenya un Programa formatiu per entrenar les competències emocionals dels alumnes i les seves habilitats socials i personals, potent, pràctic i amb resultats garantits. Amb acompanyament i servei de consultoria als mestres durant tot el curs escolar. La potència del Mètode La Granja® queda garantida quan sortim de l’aula per fer activitats outdoor training dissenyades per conèixer els alumnes des d’una altra mirada, i fent que els alumnes facin conscient l’inconscient, generant canvis en les actituds individuals, i modificant comportaments del grup.

Aquest programa és formatiu, i utilitza metodologies on el joc i els reptes són els protagonistes per aconseguir la motivació de tots els alumnes.

Tant en forma de taller a l'escola, com d'excursió o colònies a les instal·laciones de La Granja, a través d'activitats entrenarem les competències emocionals i viurem l'Educació Emocional Aplicada.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 19/07/23
Fitxa tècnica
INF1
INF2
CI
CM
CS
ESO1C
ESO2C
BTX
CF
EE
PROF-FAM
Tipus d'activitat
Estades i cases de colònies, Granja-escola / nucli zoologic
Àrea de coneixement
Educació Emocional, Activitats físiques i esportives, Formació professorat
ODS
Jornada sencera
De pagament
Fora del centre escolar espai exterior
Idiomes
Català, Castellà