Economia feminista: idees claus i mirada aplicada als equips

Identifica l'arrel de les problemàtiques social i introduir la perspectiva de l'economia feminista. Presentar les iniciatives autogestionades i eines aplicades per a la resolució de necessitats.
La formació té per objectiu consensuar les problemàtiques de desigualtat, racisme i gènere, introduir la perspectiva de l'economia feminista, i donar a conèixer i proposar crear iniciatives autogestionades per a la resolució de necessitats i discriminacions masclistes i LGTBIQ+fòbiques, empoderant en la resolució de l'escletxa de gènere, raça, classe i diversitat.

Proposem diferents Itineraris a escollir:

Taller / sessió 1: Introducció als eixos d'opressió i de privilegis interseccionals -racials, de gènere, edat i classe- i com se’n deriven desigualtats i discriminacions sistèmiques, en situacions específiques i reals i quotidianes. Dinàmica d'usos del temps i materialismes: som iguals?

Taller / sessió 2: Identificació de conflictes específics i necessitats comunes en matèria de gènere, edat, classe i territori i/o barri. Dinàmica de generació de mapa de necessitats conjuntes del grup.

Taller / sessió 3: Presentació de referents de projectes d’Economia Feminista i iniciatives feministes per a la inspiració. Dinàmica per a articular solucions i iniciatives pròpies col·lectives des del grup.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 24/04/25
Fitxa tècnica
ESO2C
BTX
CF
Tipus d'activitat
Taller participatiu, Exposició
Àrea de coneixement
Emprenedoria, Història, cultura i patrimoni, Aprenentatge Servei
Temàtica
ODS
Entre 1 i 2h
De pagament
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes
Català, Castellà