DESCOBREIX LA QUADRA

Cada primer diumenge de mes, descobrim La Quadra amb una visita i un taller familiar, per aprendre i conèixer de forma divertida i dinàmica la cultura popular de Santa Margarida i els Monjos.
La Quadra és l’espai dels balls populars i de les festes majors de Santa Margarida i els Monjos, un equipament inaugurat el 5 de juliol de 2019. Es va recuperar l’antiga cavallerissa de Mas Catarro i es va museïtzar amb l’objectiu de disposar d’una instal·lació per a la conservació i la difusió del patrimoni local i de la cultura popular.

Amb una superfície de 144 m2, la Quadra exposa bona part de les peces del seguici. Hi són els gegants i els gegantons, els dracs, els capgrossos i elements dels balls: cintes, gitanes, diables, panderos, picarols, Serrallonga, pastorets, bastoners, cercolets i Ball del Foix.

Completa l’exposició audiovisuals i recursos digitals amb les músiques i vídeos de la festa i una guia amb informació de tots els balls de les festes majors. La Quadra esdevé un espai de trobada per a les entitats culturals i està oberta a les visites especialment a les escoles.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 13/12/22
Fitxa tècnica
0-3
3-5
6-7
8-9
10-11
12-15
16
FAMILIA
Tipus d'activitat
Taller o curs puntual, Museu
ODS
Mensual
Gratuïta
Idiomes
Català