Cuadern d'activitats de la Fundació Telefònica

"Este no es un cuaderno de deberes". 3 quaderns per fer activitats d'art i cultura, Ciència i tecnologia i Fotografia. En format digital
L'Espai Fundació Telefònica va obrir les seves portes al maig de 2012, i hem seleccionat un munt d'activitats per a fer a casa i amb les quals matar l'avorriment amb una mica de creativitat, de tecnologia i moltes ganes.

Per a tenir-ho tot organitzat hem pensat en una col·lecció de tres quaderns, cadascun amb una temàtica diferent: Art i cultura, Ciència i tecnologia i Fotografia, així podreu triar el tema que més us vingui de gust. Cada quadern us recordarà alguna de les exposicions de l'Espai i us ensenyarà què podeu fer per a passar-ho bé amb elles: crear alguna cosa, jugar amb una aplicació, moure-us per casa... Podeu fer totes les activitats d'un mateix quadern, una de cadascun, saltades, a l'atzar… Hi ha moltes possibilitats!

En aquestes activitats podrà participar des del més petit de la casa fins al major, sense oblidar-nos que, moltes vegades, les coses es gaudeixen millor en companyia. Ah! I no us preocupeu pels materials: com ens encanta tot el digital i el tecnològic moltes de les activitats només necessitaran que li doneu un ús diferent als diferents dispositius mòbils que teniu per casa i a la vostra connexió a internet. D'aquesta manera, a més, es poden compartir les activitats amb uns altres, encara que no estiguin al vostre costat, ja que la tecnologia ens permet a tots estar més connectats i units.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 07/03/23
Fitxa tècnica
3-5
6-7
8-9
10-11
12-15
16
FAMILIA
Tipus d'activitat
Recurs online
Temàtica
ODS
Gratuïta
Idiomes
Castellà