Contes en Català

Pàgina dedicada a promocionar el català a través de contes, històries i recursos.
Aquesta pàgina s’actualitza constantment amb nou contingut.
Els contes no solament entretenen i diverteixen als nens, sinó que també són part del seu aprenentatge. Una de les grans utilitats dels contes és ajudar als petits a superar les seves pors i accelerar l’aprenentatge de vocabulari.

Descobrir noves històries i també escoltar les que ja coneixen, amb els mateixos detalls tal com saben que passen els fets, els brinda seguretat i tranquil·litat.
Els dona un sentiment de control sobre el món que els envolta. De fet, és un dels rituals que més els agrada quan se’n van al llit, just abans d’anar a dormir.

En aquesta pàgina hi trobareu contes infantils i contes tradicionals. Els contes són normalment històries de ficció o llegendes populars amb les quals els nens aprenen. Diverteix-te llegint amb els nens, fomentant el seu hàbit de llegir, cosa que els ajudarà en el seu desenvolupament educatiu. A partir d’ara veureu com els és més fàcil llegir i escriure, ja que assimilaran moltes coses sense ni tan sols adonar-se’n.

A més de contes també hi trobareu molts recursos per a treballar diferents coses amb els nens. Podeu trobar-hi tant endevinalles, com poemes i embarbussaments. També hi trobareu informació relacionada amb nens, tant d’activitats, com educació i lleure.

Pel que fa al material educatiu per a nens, l’objectiu d’aquests és reforçar el seu aprenentatge d’una manera original i dinàmica. Doncs a Contes en Català descobrireu un ampli catàleg de material educatiu per a llars d’infants, escoles i per treballar a casa.

Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 04/04/23
Fitxa tècnica
3-5
6-7
8-9
Tipus d'activitat
Recurs online
ODS
Gratuïta
Idiomes
Català