Connecta't a un satèl·lit real! - Controla l'estat medioambiental del teu centre

Per primer cop, us podreu conectar a un satèl·lit real, interaccionar amb ell i enviar dades a temps real de l'estat medioambiental del vostre centre escolar!
Desde GoSTEM, us presentem un kit educatiu per conectar-vos a un satèl·lit i entendre com funciona l'internet de les coses (Internet of Things - IoT). Gràcies a aquesta connexió, monitoritzarem dades medioambientals i entendrem com això ens pot ajudar en el nostre dia a dia.

Què ens espera en aquesta aventura educativa?

Connexió amb el satèl·lit: Utilitzant tecnologies de comunicació avançades, tindràs l'oportunitat de connectar-te a un satèl·lit en òrbita i establir una connexió bidireccional. Això t'obrirà les portes per enviar i rebre dades en temps real, connectant el teu centre escolar directament amb l'espai exterior.

Recopilació de dades sobre l'estat medioambiental: A través de sensors especialitzats, podràs monitoritzar i recopilar dades essencials sobre l'estat medioambiental del teu centre escolar. Aprendràs a utilitzar aquests sensors per mesurar factors com la temperatura, la humitat del sòl, la lluminositat, etc.

Col·laboració i compartició de dades: Tindràs l'oportunitat de connectar-te amb altres centres escolars participants i compartir les dades recopilades. Això et permetrà comparar resultats i entendre millor com els factors ambientals poden variar en diferents ubicacions.

No deixis escapar aquesta oportunitat única de connectar-te amb el satèl·lit i explorar el món verd que ens envolta. T'esperem perquè siguis part d'aquesta emocionant aventura.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 01/07/23
Fitxa tècnica
ESO1C
ESO2C
BTX
CF
Tipus d'activitat
Conferència, Taller participatiu
Àrea de coneixement
Coneixement del medi i Biologia, Informàtica, telecomunicacions i robòtica, Tecnologia i industria
Temàtica
ODS
Mig dia
De pagament
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes
Anglès, Català, Castellà