Conferències a mida sobre Astronomía i Ciència amb astroxperiences.com

A més dels cursos, tallers i formacions, et convidem a descobrir les nostres conferències divulgatives que et portaran al cor mateix de l’univers.

Imagina’t poder explorar els secrets de l’espai a través de xarrades emocionants i enriquidores.

Amb AstroXperiences, et brindem l’oportunitat de connectar amb experts en el camp de l’astronomia i la ciència que t’acompanyaran en un viatge fascinant pel coneixement de l’univers.

Des de temes com el sistema solar fins a la cosmologia i els misteris de l’univers, les nostres conferències t’ofereixen una mirada única i apassionada sobre els temes més rellevants de l’astronomia i la ciència actual. Descobriràs l’última recerca i les teories més fascinants, tot mentre et divertiràs i et sorprendràs amb històries emocionants.

Si t’agrada capturar l’essència de l’univers amb la teva càmera, les nostres conferències d’Astrofotografia et guiaran en l’art de capturar les meravelles celestials amb la teva pròpia mirada. Aprèn tècniques avançades, consells pràctics i secrets professionals per a immortalitzar estrelles, galàxies i nebuloses com mai ho havies fet.

Siguis un principiant o un expert, la nostra conferència d’Astrofotografia et donarà la inspiració i els coneixements necessaris per a crear imatges espectaculars de l’univers.

Més que xerrades, experiències
A AstroXperiences, creiem en la importància de compartir el coneixement amb passió i entusiasme, de viure les coses per recordar-les.

És per això que les nostres conferències són interactives i estan dissenyades per a captivar l’audiència de totes les edats.

Des de les explicacions clares fins a les demostracions visuals impactants, garantim una experiència enriquidora que deixarà empremta en el teu coneixement de l’univers.

Aprofita aquesta oportunitat única de connectar amb la ciència i l’astronomia d’una manera amena i divertida.

Demana més informació i et preparem la conferència que necessitis.

Demana informació a hola@astroxperiences.com o truca'ns al 972 981 981
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 01/09/23
Fitxa tècnica
ESO2C
BTX
CF
Tipus d'activitat
Conferència
Àrea de coneixement
Coneixement del medi i Biologia, Física
Temàtica
ODS
Entre 1 i 2h
De pagament
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes
Anglès, Català, Castellà