CONEIXEM ELS OCELLS

Excursió de tot el dia a l'Escola de Natura Mas Pagès. L'activitat principal dura 4h i després complementem l'estada amb jocs i lleure. Hi ha la possibilitat de dinar a la casa o de portar-se'l de cas
El taller "Coneixem els ocells" està destinat a participants d'educació infantil, cicle inicial, cicle mitjà i cicle superior.

Treballarem contingut adaptat a cada franja d'edat. Identificarem els ocells més comuns que ens envolten quan estem al bosc, al jardí, al parc, al pati de l'escola... Aprendrem les principals característiques de les aus per conèixer en què ens hem de fixar per identificar-los. Escoltarem els diferents cants d'algunes espècies i descobrirem quan i perquè els fan servir.
Veurem les diferents maneres que utilitzen les espècies d'ocells per construir el seu niu i posarem sobre un mapa els moviments migratoris que fan alguna de les aus que ens visiten cada any.

Complementarem la jornada amb una gimcana per trobar les aus que s'amaguen pel bosc de Mas Pagès i farem una menjadora per ocells per endur-nos a casa o a l'escola.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 20/02/23
Fitxa tècnica
INF2
CI
CM
CS
Tipus d'activitat
Jornada lúdica, Visites i itineraris
Àrea de coneixement
Coneixement del medi i Biologia
Temàtica
ODS
Jornada sencera
De pagament
Fora del centre escolar espai exterior
Idiomes
Català