CONCURS FOTOGRÀFIC "Expressar-se amb imatges"

Activitat d'Educació Emocional per "observar-se a un/a mateix/a, escoltar-se, sentir les emocions, expressar-les, comunicar-se, compartir, cooperar,... per cohesionar el grup"
Fomenta l’expressió de les emocions (consciència emocional), la confiança, l’empatia, el treball en equip, la comunicació, la presa de decisions, la resolució de conflictes,... i el valor de compartir un temps i un espai amb els companys i companyes!!
L'activitat dóna uns coneixements i tècniques bàsiques de fotografia; composició, autoretrat, llums i ombres, tonalitats,... .
Els alumnes viuen l’activitat de manera dinàmica i divertida!

Metodologia:
La classe es divideix en dos equips, els quals tenen l’objectiu d’aconseguir el màxim de punts per guanyar la gimcana. La part competitiva passa a segon pla a mida que l’activitat va avançant. Record /detall final per a tots els alumnes.
Per aconseguir punts prèviament han de fer unes fotografies/imatges de diferents categories (que expressin emocions, valors, cooperació, amistat,...), les quals seran puntuades. Cada fotografia/imatge serà puntuada. Es valorarà la qualitat de la fotografia (enfoc, llums,...), el que transmet (emoció, sentiment, valor) i l’explicació /anàlisis per part dels alumnes.
Hauran de realitzar fotos individuals, per parelles,... en un temps limitat, on la comunicació, la pressa de decisions i la cooperació serà fonamental.
Cada alumne ha de dur la seva càmera digital o mòbil.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 19/07/23
Fitxa tècnica
ESO1C
ESO2C
BTX
Tipus d'activitat
Concursos i premis, Taller participatiu
Àrea de coneixement
Educació Emocional, Fotografia, Tutoria i convivència
ODS
Entre 1 i 2h
De pagament
Idiomes
Català, Castellà