COLÒNIES D'ESTIU PARC NATURAL DELS PORTS

Els nens/es viuran i experimentaran uns dies plens d'activitats de muntanya, orientació, gimcanes, tallers, aprenentatges i (des)connexió al cor del Parc Natural dels Ports a 1100 m. d'altura.
La nostra finalitat és, per una banda, que els xiquets/es surtin de la seva zona de confort (pantalles, conèixer gent nova, desenvolupar-se en nous llocs, vivenciar noves experiències, activitats i esports, obrir-se a un nou món…) amb la finalitat d’aprendre a ser autònoms i adquirir les competències bàsiques per saber desenvolupar-se en un futur.
I, per l’altra banda, que mitjançant vivències, puguin ser capaços d'aprendre d'una forma intuïtiva, experimental i autodidacta de la mà de jocs, gimcanes, tallers, sortides, manualitats i activitats grupals, per formar una gran “família” amb tots els participants i monitors. Este fet els permetrà aprendre a valorar, entendre i estimar la riquesa paisatgística, faunística, florística i cultural que ens envolta. Entendre i ser conscient d'aquests aspectes és essencial per vetllar per la conservació de la biodiversitat dels Ports.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 31/03/23
Fitxa tècnica
6-7
12-15
Tipus d'activitat
Casal de vacances, Colònies i campaments
Temàtica
ODS
Setmanal
De pagament
Fora del centre escolar espai exterior
Idiomes
Català