Colònies d'estiu Emocionals a La Granja

Les Colònies Emocionals són una de les activitats estrella de La Granja per l’alt impacte i resultats. Divertides, segures, amb professionals acreditats i formats.
Mitjançant el fil conductor, les colònies estan dissenyades per treballar competències emocionals amb objectius diaris. Cada grup va acompanyat del seu Educador/a Emocional que guia amb intenció i facilita un espai de creixement i cohesió, duent a terme activitats pensades per enriquir i aprendre a gestionar les emocions.Amb activitats al bell mig del Parc Natural del Montseny, tant divertides com intenses, amb cavalls de doma natural, animals de granja i activitats d’aventura que donaran als nens, nenes i joves eines pràctiques pel seu dia a dia.

Respirar natura, muntar a cavall, escoltar el silenci del boc, riure, superar pors, fer amics, agradar-se a si mateix, acaronar un conill, inspirar pensament positiu, convidar a l’acció, córrer sense que se’ls acabi el pati, entrenar habilitats importants per anar per la vida com l’empatia, la comunicació positiva o l’autoestima…

Activitats:
- Curset d’equitació (classes col·lectives) i piscina diària.
- Activitats Emocionals: Lideratge amb el cavall, El termòmetre de l’autoestima, El rocòdrom de la consciència emocional. Missió Possible - per treballar en equip. Navegar en equip per entrenar la confiança. Guiar o ser guiat, per entendre la responsabilitat
- Activitats al bosc, amb animals de granja.
- Piscina i esport.


Dates:
Del 25 de juny a l'1 de juliol
Del 2 al 8 de juliol
Del 9 al 15 de juliol
Del 16 al 22 de juliol
Del 23 al 29 de juliol

Els monitors/es són educadors emocionals, preparats i formats en el mètode La Granja©:
L’equip d’educadors i educadores de La Granja, en contínua formació en educació emocional, està preparat per acompanyar de manera conscient en el creixement d’infants i joves. La seva intenció és procurar la motivació, cohesió i seguretat del seu grup, treballant aspectes com ara la consciència i autoregulació emocionals, l’autoestima i l’empatia, oferint un espai de creixement on poder desenvolupar les habilitats de cadascú.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 05/05/23
Fitxa tècnica
6-7
8-9
10-11
12-15
Tipus d'activitat
Colònies i campaments, Granja / Nucli zoologic
ODS
Setmanal
De pagament
L'activitat es realitza en el centre escolar
Idiomes
Català, Castellà