Chrome Music Lab

chrome
Eines musicals creades per Google per a desenvolupar destreses musicals de manera lúdica i molt visual.
Eines musicals creades per Google per a desenvolupar destreses musicals de manera lúdica i molt visual.

Conté eines com:

Song Maker: Serveix per a la creació de cançons, utilitzant els fonaments i l'estètica d'un seqüenciador. Té dues zones diferenciades podent canviar els instruments de forma independent: la part melòdica (marimba, piano, cordes, clarinet o sintetitzador) i la part rítmica (percussió electrònica, tremp blocks, bateria o conga). En acabar la composició és possible guardar-la i compartir-la.

Rhythm: A través de dos personatges es poden compondre bucles rítmics utilitzant diferents instruments. La mecànica de composició és visual, senzilla i intuïtiva, utilitzant una línia per a cada instrument, a més d'uns punts i línies verticals per senyalitzar les parts de cada compàs i les seves subdivisions.

Spectogram: Es poden visualitzar els espectrogrames de diferents instruments / sons (flauta, arpa, veu, trombó, bateria electrònica, ocells, mòdem o copes de vidre) o qualsevol que se'ns ocorri utilitzant el micròfon. Permet la comprensió del timbre i l'aparició dels sons harmònics.

I molts altres com: Song Waves, Chords, Arpeggios, Melody Maker, Harmonics, Piano Roll, Strings...

Un web molt complet ideal per utilitzar a l'aula o a casa.

*Per poder accedir al web del recurs cliqueu a l'enllaç que apareix a l'espai "contacta" (cal estar registrat per veure'l). El registre d'usuaris ens ajuda a demostrar la utilitat del projecte i a mantenir-lo gratuït. Mai vendrem les teves dades a tercers. Registra't per veure tots els enllaços i crear-te una llista de favorits!
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 04/05/22
Fitxa tècnica
6-7
8-9
10-11
12-15
FAMILIA
16
0-3
3-5
Tipus d'activitat
Recurs online
Temàtica
ODS
Gratuïta
Idiomes
Anglès, Català