Centre de tractament de residus municipals de Gavà-Viladecans (CTRM)

La visita guiada al CTRM de Gavà-Viladecans es veu la planta de triatge d'envasos lleugers, la planta de tractament de fusta i residus voluminosos i la deixalleria de Gavà.


La visita guiada al Centre de Tractament de Residus Municipals de Gavà-Viladecans té una durada de tres hores al llarg de les quals es visitarà la planta de triatge d'envasos lleugers, la planta de tractament de fusta i residus voluminosos i la deixalleria de Gavà. En aquest complex es duen a terme diversos processos de tractament de residus: la recuperació dels envasos de plàstic, envasos metàl·lics i brics procedents del contenidor groc, es realitza la trituració de la fusta provinent de la recollida municipal (com per exemple mobles), l'emmagatzematge de RAEEs i, a més, disposa d'una deixalleria municipal per a la recepció de residus especials.

La visita comença amb una introducció sobre el tractament de residus municipals que es dóna a l'àrea metropolitana de Barcelona, segueix amb explicacions sobre la problemàtica dels residus i el funcionament de la recollida i segregació dels mateixos i se centra a parlar dels envasos recollits en el contenidor groc. En acabat, s'inicia el recorregut per les instal·lacions: primerament la planta de triatge d'envasos, en segon lloc la deixalleria i per finalitzar la visita, i ja des de l'aula ambiental, el centre de tractament de fusta. Per finalitzar la visita, es farà una clausura de l'activitat a l'aula ambiental i s'acomiadarà al grup.
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 30/09/21
Fitxa tècnica
16
10-11
12-15
FAMILIA
Tipus d'activitat
Museu
ODS
Puntual
Gratuïta
Idiomes
Castellà, Català, Anglès