Canals de Yotube per aprendre anglès - British Council

El British Council ha creat diferents canals de YouTube adequant el contingut per les diferents etapes, per aprendre anglès de forma entretinguda.
Canals de Youtube per aprendre anglès en les diferents etapes de la vida.

INFANTIL I PRIMÀRIA
  • British Council | LearnEnglish Kids: Trobarem diferents vídeos tipus dibuixos animats per aprendre vocabulari i molt més

  • Cosmic Kids Yoga: Canal on els més menuts aprendran a fer ioga mentre escolten diferents contes en anglès. Molt entretingut i relaxant!

  • Learning Time with Timmy: Els dibuixos animats d'en Timmy acompanyaran als infants en l'aprenentatge de l'anglès sense que se n'adonin.

  • Word of the week: La paraula de la setmana és un videoblog d'uns nens de primària on cada setmana ensenyen una paraula o expressió anglès i la posen en context.

  • The Best Minecraft Series Ever w/ DanTDM:
    Es tracta d'un YouTuber que explica i comenta mentre juga al joc de Minecraft, utilitzant expressions informals que els infants intentaran imitar mentre riuen amb les històries del joc, tot això sense cap paraula malsonant.


*A més a més, el British Council ens ofereix una guia per acompanyar els nostres fills en l'aprenentatge de l'anglès, utilitzant el YouTube, la pots llegir a: How to help your child learn English with YouTube videos

ADOLESCENTS I ADULTS
Més informació

La informació de contacte només és visible per a usuaris registrats al portal.

Identifica't
Última actualització: 28/01/22
Fitxa tècnica
16
3-5
6-7
8-9
10-11
12-15
FAMILIA
Tipus d'activitat
Recurs online
Temàtica
ODS
Gratuïta
Idiomes
Anglès